Eilen jäi tuo päivitys vähän niukaksi teksteistä, joten laitanpa nyt jonkin verran lisää.

2n8yowp.png

Olin jo ennen laittanut tuon sivun, mutta tuolta jos asuisit USAssa saisit julisteen. Näet sivun painamalla kuvaa. Juliste on euroissa noin 11 euroa.

EMA on tänään, tietääkseni yhdeksältä tai kymmeneltä illalla. Painamalla tuota alhaalla olevaa kuvaa pääset EMA sivuille, jossa aukeaa puolentoista minuutin pätkä Jonas Brotherseista englanniksi.

2me94xt.jpg

Tuollainen kirjoitus on ollut Just Jaredissa Kevinin syntymäpäivästä. JUST JAREDIIN.

Kevin Jonas got what every boy dreams of getting on his 21st birthday - a Lamborghini!

The eldest of the Jonas Brothers was seen driving around his younger brother, Joe, in his new $225,000 set of wheels on Wednesday in Los Angeles. The two brothers, in matching blue Wayfarers, drove around with the top down through their neighborhood before meeting with friends and meeting up with younger brother, Nick, at a nearby studio.

Also remember to pick up Target’s exclusive holiday CD, “All Wrapped Up”, featuring The Jonas Brothers singing Joyful Kings. “All Wrapped Up” is available in stores today!

lam2qa8.jpg

Tuo auto jossa Kevin on on Lamborghini, jonka hän on saanut syntymäpäivänään. Hänhän oli sitä, olisiko kuukausi sitten katsomassa, tai on siitä ehkä parikin kuukautta. Tuota autoa ei jokainen USAlainen 21 vuotias saa, se jää varmaan monella haaveeksi, muttei Kevinillä.